::Pesanan Penaja::

InI BloG kAMi, sO SesApe taK sUKe Apa yAnG KamI TuLiS, SiLa tEKan ButTOn [X] kaT kAnaN aTaS tU yE!! tErImA kASiH ;D

::quotes of the day::

ME, HIM & OURS

::dari admin::

Blog ini telah diadminkan oleh dua orang yang berlainan jantina, mempunyai hubungan yang luar biasa, berada berjauhan antara satu sama lain..Jadi berhati-hatilah..ngee~..

Tuesday, September 8, 2009

.:keterharuan:.

weeeeeeeeeeeeee
ni cite 5hr lepas...
bertarikh..03/09/09...
besday aq kot...
haha

pagi 2 kol 8 de kelas bi..
pas 2 kol 10 kelas land survey lak....
dlam kelas land survey 2 la yuyus ajak aq g sg.nibong..
dy nak beli tiket dy nak balik cuti raye t...
aq pon ok je...
teman kawan..
xkan dy nak g sorg2 kn...
sehari sebelum 2 dak 'gurl' ngan c yuyus ni da offer nak teman aq g barukan lesen..
weeeeeweeeeeeee
da abes P...
hahaha
da compitent!!!
heeeeeeeeeeee


so,da kebetulan nak kua mase 2..
aq ajak la dyorg teman aq g JPJ 2...
hujan lak..adeh!!!!
da la hujan..moto c 'gurl' 2 wat hal lak...
last2 aq g ber-2 je ngan yuyus ke JPJ 2..
haha...
rupenye senang je watnye..
kjap je..
xsampai 15minit pn,da cyp!!!
xyah tggu c 'gurl' 2 pn xpe...
cyn dy!!!
sorry la 'gugurl',susakan ko je...

pas 2 teman yuyus g sg.nibong..
beli tiket dy...
weeeeeeeeeee
ade la..tp ke ipoh je...
bas k.k abes da...
2 la yuyus,owg soh beli awl2,xnak...

balik......
salu dak2 ni akan anta aq balik saujana (hostel aq) trus lau xde ppe...
tapi ttbe ari 2,yuyus bwak aq balik tekun (hostel dyorg)tanpa bgtaw aq sbbnye terlebih dahulu..
n aq pn terpana la..
"nape lak dak ni bwak aq g tekun lgi...
aq nak balik bilik aq la..."
hahaha
dy kate nak ajak sembang2...saje...
memang petang 2 kiteorg xde klas pn....
hahahahahaha

ok la...
sampy je kat bilik dyorg c kaka ttbe wish besday kat aq..
sambil...
memberikan aq sepotong kek coklat...
aq terharu la mase 2...
tp xtunjuk je...
weeeeeee
pas 2 aq lepak2 la kat c2...
xle la nak mkn kek 2...
pose...hahaha
lepak pny lepak pny lepak...
ttbe wawa wiwi datang...
sblm 2 da msj2 dy...soh dtg, tp dy wat dek je..
aq bia je la...
wawa wiwi datang 2 rupenye bawak sesuatu untuk ku ini...
hahahaha
yuyus amek bnd 2 n memulakan nyanyiannye..

happy besday 2 u..
happy besday 2 u...
happy besday 2 mamai..
happy besday 2 u...

hahaha
suke...weeeeeeeeeeee
dapat hadiah!!!!!!!

yuyus soh bkk...
aq bkk la dgn cermatnye sbb sampul hadiah 2 lawa sgt...syg...
jeng jeng jeng
frame yang terpaparnye gambar kami bertiga..
aq da memang terharu gile la time 2..
nsb xnanges je time 2 tp da nk menitis gak a aer mata ni...
heeeehaaaaa


ni la framenye..
heeeee

thanks korang bagi aq frame n gambar2 ni...
thanks kat kaka gak sbb editkan gambr2 2..
walaupon gambar dy xde kat dlm 2...


thanks taw korang...
sayang korang!!!!

2 comments:

  1. xyah la ltak pic akoo...segan la weh!huhu~

    ReplyDelete